Συνάντηση Θ. Βερούτη με τον νέο Διοικητή του ΚΕΕΜ

Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021 11:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Θ. Βερούτη με τον νέο Διοικητή του ΚΕΕΜ

Το νέο Διοικητή του ΚΕΕΜ, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Πολίτη, υποδέχθηκε στο γραφείο του στο κτίριο της ΠΕ Λακωνίας, την Πέμπτη 14 Απριλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Βερούτης.

Κατά την εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη, ο κ. Βερούτης καλωσόρισε στη Λακωνία τον νέο Ταξίαρχο ενώ του ευχήθηκε εγκάρδια καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ακολούθως συζητήθηκε η πορεία της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ  της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου με αντικείμενο την αποκατάσταση του ιστορικού διατηρητέου νεοκλασικού κτιρίου, του αρχοντικού Ματάλα, στο οποίο στεγάζετε η Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης.

Το έργο βρίσκεται στη φάση της δημοπράτησης και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2021.
Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο Διοικητής του ΚΕΕΜ συμφώνησαν να έχουν τακτική συνεργασία για την όσο το δυνατό καλύτερη υλοποίηση του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται με πόρους από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης εγγείων βελτιώσεων και αγροτικών θεμάτων Νίκωνας Τζινιέρης, συζητήθηκαν επίσης θέματα πολιτικής προστασίας όπου υπάρχει διαχρονικά καλή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland