Φωτιά σε πευκοδάσος στη Μυρτιά

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 17:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Φωτιά σε πευκοδάσος στη Μυρτιά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 7/4 σε πυκνή δασική έκταση πευκοδάσους στην περιοχή Μαυροβούνι της Μυρτιάς Δ. Ευρώτα.

Στην περιοχή κατέφτασαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις με 15 οχήματα, ενώ πυροσβεστικό αεροσκάφος πραγματοποίησε ρίψεις νερού. Σημαντική υπήρξε η συμβολή του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Μυρτιάς, που συνέδραμε στην κατάσβεση με 4 μόνιμους και 15 εθελοντές πυροσβέστες. Άμεση υπήρξε και η κινητοποίηση του Δ. Ευρώτα με τη διάθεση εκσκαφέων και υδροφόρων οχημάτων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Χάρη στις άμεσες  και συντονισμένες ενέργειες όλων,  η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

Την επιχείρηση κατάσβεσης συντόνιζε ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής, με τη συνδρομή του δημάρχου Ευρώτα, Δήμου Βέρδου, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti