«Οργανωμένη επιχείρηση φίμωσης του αγώνα των κατοίκων του Δ. Ευρώτα»

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 15:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οργανωμένη επιχείρηση φίμωσης του αγώνα των κατοίκων του Δ. Ευρώτα»

Σε καταγγελία προχώρησε η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα που αντιτίθεται στην  κατασκευή μονάδας απορριμμάτων ΜΕΑ-ΧΥΤΥ στη θέση «Ξηροκάμπια» της Σκάλας.

Ειδικότερα, τα μέλη της Επιτροπής ισχυρίζονται: «Την Τρίτη 6/4 το πρωί με θλίψη και αγανάκτηση μετά από τηλέφωνα που δεχτήκαμε από κάτοικους-συναγωνιστές διαπιστώσαμε και οι ίδιοι ότι οι αφίσες της επιτροπής αγώνα (που τυπώθηκαν με οικονομίες των κατοίκων) ενάντια στο έργο ταφόπλακα και που με τόσο κόπο αναρτήσαμε το Σαββατοκύριακο σε όλο το Δήμο Ευρώτα για να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε τους συντοπίτες μας «κατέβηκαν» μαζικά από όλη την περιοχή της Σκάλας. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται απόπειρα φίμωσης μας και κατά το παρελθόν έχουν κατέβει ή έχουν βανδαλιστεί πανό μας σε Πανηγυρίστρια, Κροκεές και Σκάλα. Οι αφίσες αυτές και τα πανό είχαν τοποθετηθεί μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ Ευρώτα τον 4/7/2019 που ανέφερε ρητά την οργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης των κατοίκων (με ομιλίες, πανό και αφίσες) του Δήμου από κοινού με την επιτροπή αγώνα, μια απόφαση που φυσικά με ευθύνη της τωρινής δημοτικής αρχής υλοποιήθηκε μόνο από την επιτροπή».

 Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή τονίζει: «Καλούμε όλους τους κατοίκους ανεξάρτητα από την πολιτική-κομματική τοποθέτησης του καθενός, να καταδικάσουν την αυταρχική και αντιδημοκρατική εκτροπή του συγκεκριμένου αντιδημάρχου και της «παρέας» του και όλοι μαζί ακόμα πιο δυναμικά και αποφασιστικά να συναντηθούμε στις κινητοποιήσεις του επόμενου διαστήματος στήνοντας ένα μεγάλο μπλόκο στις μπουλντόζες που απειλούν να ισοπεδώσουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών