Παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων “Elevate Greece” εν μέσω COVID-19»

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 11:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων “Elevate Greece” εν μέσω COVID-19»

To Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) διοργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα την παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” εν μέσω πανδημίας COVID-19», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Απριλίου στις 6:00 μμ. 

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας ενώ την δράση θα παρουσιάσουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού, κ. Μιχάλης  Δρίτσας  και ο CEO Mantis BI,  κ.  Χρήστος  Νικολούδης.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για την δράση που στοχεύει στην ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων ενταγμένων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων 'Elevate Greece' με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Δικαιούχοι της δράσης αυτής είναι ΜμΕ επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων 'Elevate Greece' ενώ επιδοτούνται σχέδια από 5.000 έως 100.000 ευρώ  με το ποσό επιχορήγησης να είναι τουλάχιστον 50% των εξόδων του 2019. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι δωρεάν. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να κάνουν την εγγραφή τους στον σύνδεσμο https://forms.gle/PRb87f5pzF42oPzJA. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο  27410 24464 (933, 924).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών