Έστειλαν «μήνυμα» οι απεργούντες παραγωγοί στη λαϊκή Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 15:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έστειλαν «μήνυμα» οι απεργούντες παραγωγοί στη λαϊκή Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης στη λαϊκή αγορά Σπάρτης, το πρωί της Τετάρτης 7/4 οργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους παραγωγούς κι έμπορους της αγοράς.

Αφού χαρακτήρισαν «τερατούργημα» το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας και η διοικούσα επιτροπή του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Δήμου Σπάρτης, χαιρέτισαν «τη μαζική απεργιακή συγκέντρωση», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βασίλης Βρουλίτης, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας και γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος τόνισε ότι «οι βιοπαλαιστές παραγωγοί και μικρομεσαίοι  έμποροι των λαϊκών αγορών δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα θετικό από το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και το Υπουργείο Ανάπτυξης, γιατί δεν είναι για τα δικά τους συμφέροντα, αλλά για τα συμφέροντα εταιριών που θα τους στείλουν στην ανεργία».

 Σε κοινή ανακοίνωση οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας και Δ. Σπάρτης υπογραμμίζουν: «Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές παραγωγούς και μικρομεσαίους εμπόρους των λαϊκών αγορών να μην κάνουν πίσω από το δίκαιο αίτημα να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Δεν ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ, Δεν ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών