Θ. Δαβάκης: «Έρχονται λύσεις για τους δασικούς χάρτες»

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 11:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θ. Δαβάκης: «Έρχονται λύσεις για τους δασικούς χάρτες»

Σχετικά με την κυβερνητική ανακοίνωση για τους δασικούς χάρτες, μετά τη σύσκεψη που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 5/4 υπό τον πρωθυπουργό, ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή, τόσο εγώ όσο και συνάδελφοι από πολλές περιοχές της χώρας, θέσαμε επανειλημμένα και σε όλα τα πολιτικά επίπεδα -από τον πρωθυπουργό μέχρι και τους αρμόδιους υπουργούς- τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες».

Στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με τον Θ. Δαβάκη, αποφασίστηκε:
• Να δοθεί παράταση έξι μηνών για την υποβολή αντιρρήσεων.
• Να μειωθεί το σχετικό τέλος στο μισό, με επιστροφή της διαφοράς σε όσους έχουν ήδη υποβάλει αντίρρηση.
• Να γίνουν οριζόντιες παρεμβάσεις για την επίλυση των σφαλμάτων που έχουν προκύψει στο είδος χαρακτηρισμού της γης. 

«Πιστεύω πως είμαστε στην αρχή του τέλους των προβλημάτων με τους δασικούς χάρτες, που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει τους Λάκωνες πολίτες. Όλοι οι συνάδελφοι βουλευτές και εγώ θα συνεχίσουμε να προτείνουμε λύσεις και να πιέζουμε σε όλα τα επίπεδα μέχρι και την τελική λύση...», κατέληξε ο Θ. Δαβάκης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών