Η μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης στη Νεάπολη

Τον Απρίλιο

Τρίτη, 06 Απρίλιος 2021 11:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης στη Νεάπολη

Στη Νεάπολη θα βρεθεί τον Απρίλιο η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Σπάρτης.  Ειδικότερα, οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν κατά τις Πέμπτες 8 και 22 Απριλίου, σε χώρο πλησίον του ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Βοιών.

Η Κινητή Μονάδα στελεχώνεται με ένα ψυχολόγο και με έναν κοινωνικό λειτουργό. Σε αυτό μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες της περιοχής οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειας τους (ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος) και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Επίσης, παρέχουν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και συμβουλευτικής, καθώς και διοργάνωσης εκδηλώσεων με επιμορφωτικό, ενημερωτικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2734360148.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti