«Σάρωσε» την Πελοπόννησο σε 14 ημέρες η ΕΛΑΣ

19 συλλήψεις στη Λακωνία

Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σάρωσε» την Πελοπόννησο σε 14 ημέρες η ΕΛΑΣ

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν, τμηματικά, στις περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, στο διάστημα από τις 17/3 έως και τις 30 Μαρτίου 2021.

Συνολικά, έγιναν έλεγχοι σε 983 άτομα, εκ των οποίων 735 ήταν Έλληνες και 248  αλλοδαποί, καθώς και σε 692 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 91 άτομα, από τα οποία 45  ήταν Έλληνες και 46 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 63 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 19 άτομα κι ειδικότερα: Ένας Έλληνας κι ένας αλλοδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας για τα όπλα, ένας Έλληνας για ναρκωτικά, ένας Έλληνας για απόπειρα κλοπής, ένας Έλληνας για καταδικαστικό έγγραφο, δύο Έλληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δώδεκα αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας, βεβαιώθηκαν συνολικά 206 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις Υγειονομικού κανονισμού και 31 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητα ηρωίνης και κάνναβης στην Αργολίδα, μικροποσότητα κοκαΐνης και 2 μαχαίρια στη Λακωνία και μικροποσότητα ηρωίνης και κάνναβης στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia