Ανησυχία για τα δυο κρούσματα κορωνοϊού στη Μονεμβάσια

Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2021 11:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανησυχία για τα δυο κρούσματα κορωνοϊού στη Μονεμβάσια

Έκδηλη είναι η ανησυχία τις τελευταίες ώρες στο Δήμο Μονεμβασίας, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης, εντοπίστηκαν δυο θετικά κρούσματα Covid-19 στην περιοχή της Μονεμβασιάς σε Έλληνες κατοίκους και υπάρχει πιθανότητα για μεγαλύτερη διασπορά του ιού. 

Ήδη τα στελέχη του δήμου, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβασιάς, προβαίνουν σε ιχνηλάτηση και ειδοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους ώστε να εντοπιστούν οι στενές και οι λιγότερες στενές επαφές των κρουσμάτων.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Μονεμβασίας, εφιστά την προσοχή τόσο στις στενές επαφές οι οποίες πρέπει άμεσα να υποβληθούν σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού, όσο και στις λιγότερο στενές οι οποίες πρέπει να υποβληθούν τουλάχιστον σε Rapid test.

Επιπλέον, επισημαίνεται και το αυτονόητο, ότι «όλοι οι παραπάνω θα πρέπει να παραμείνουν για κάποιο χρονικό διάστημα απομονωμένοι στο σπίτι τους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia