Επέλαση του χιονιά και στην ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας (ΦΩΤΟ)

Ανοιχτός παραμένει ο δρόμος

Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 16:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επέλαση του χιονιά και στην ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας (ΦΩΤΟ)

Πυκνή χιονόπτωση προκάλεσε η κακοκαιρία «Λέανδρος» σε περιοχές με αυξημένο υψόμετρο του νομού Λακωνίας.

Ο χιονιάς έπληξε και το οδικό δίκτυο του νομού, όπου εκτός από την ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης, σε τμήμα της οποίας το πρωί του Σαββάτου (16/1), η κυκλοφορία διεξαγόταν μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, με λευκό «πέπλο» καλύφθηκε και τμήμα της ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας στην ευρύτερη περιοχή στους «Σιλίμποβες» έως και το «Τουριστικό». Πάντως, ο δρόμος παρέμενε ανοιχτός έως το μεσημέρι του Σαββάτου, χάρη στις προσπάθειες εκχιονιστικών μηχανημάτων που έχουν επιστρατευτεί και των αρμοδίων υπαλλήλων που βρίσκονται επί ποδός από νωρίς.

Επί της Εθνικής οδού βρίσκεται και δύναμη της Τροχαίας, που επιτηρεί τον καθαρισμό της οδού και ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ώστε να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών