Συναγερμός στο «Sparta Inn» με 21 νέα κρούσματα

Σε αυστηρή καραντίνα η δομή

Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2021 11:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συναγερμός στο «Sparta Inn» με 21 νέα κρούσματα

Νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών του Sparta Inn, με τη διασπορά να λαμβάνει πλέον μεγάλες διαστάσεις.
 
Τα 21 νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 11/01 από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αφορούν περιστατικά εντός της δομής φιλοξενίας της Σπάρτης
 
Η αυστηρή καραντίνα που έχει επιβληθεί στη δομή, φαίνεται πως δεν αναχαίτισε την επέλαση του ιού στους φιλοξενούμενους. Ο τρόπος με τον οποίο οι αρμόδιοι προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους πολίτες ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην κινδυνεύσουν από τους μετανάστες, μετά την ανακοίνωση των νέων κρουσμάτων, έχει επιδεινώσει την ανασφάλεια και την καχυποψία.
 
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ένα εντελώς νέο σκηνικό και σίγουρα δύσκολο λόγω των  επαφών που είχαν και εκτός δομής κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους την περασμένη εβδομάδα.

Η δομή θα παραμείνει σε καραντίνα, παρά τις αντιρρήσεις που έχουν διατυπωθεί καθώς θεωρείται επιβεβλημένη η ολοκλήρωση της ιχνηλάτησης και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος