Λακωνικό «αποτύπωμα» σε εκδήλωση του «ICC Women Ελλάδας»

Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2020 18:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λακωνικό «αποτύπωμα» σε εκδήλωση του «ICC Women Ελλάδας»

Διαδικτυακή συζήτηση πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες το «ICC Women  Ελλάδας», παρουσία εκπροσώπων της λακωνικής κοινότητας.

Στη δράση, που έδωσε το «παρών» και ο δήμαρχος Σπάρτης Π. Δούκας, συμμετείχαν οι:  Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Όλγα Κεφαλογιάννη, πρέσβειρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο Women Political Leaders, Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για θέματα Ισότητας, Άντζελα Γκερέκου, πρόεδρος του ΕΟΤ, οι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Χρυσούλα Ζαχαροπούλου (με καταγωγή από Σπάρτη). Από Σπάρτη έλαβαν μέρος οι κκ Αλεξία Μπουτεράκου, Μπέσσυ Πολυζωγοπούλου και Αιμιλία Ρηγάκου, ενώ στο διαδικτυακό πάνελ βρίσκονταν και δύο Ελληνοκαναδέζες βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση «ICC WOMEN HELLAS – Cluster of Lakonia» του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (του οποίου πρόεδρος είναι ο δήμαρχος Σπάρτης Π. Δούκας), με την ενεργή στήριξη του Δήμου Σπάρτης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Τουρισμού, έχει αποφασίσει να αναλάβει δράση για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και δημιουργικότητας στη Λακωνία και την ανάδειξη των προϊόντων του νομού. Το πρόγραμμα αφορά ακόμα και μικρές παραγωγές που απλά ενισχύουν το εισόδημα.

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Π. Δούκας, «αυτό θα το πετύχουμε μέσω δράσεων στον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό, τη γαστρονομία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, διότι οι τομείς αυτοί μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πυλώνα επανάκαμψης της τοπικής μας οικονομίας. Όλες οι Σπαρτιάτισσες και οι Λάκαινες είναι ευπρόσδεκτες στην ωραία αυτή προσπάθεια!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti