Συνεχίζονται οι έλεγχοι για κορωνοϊό σε Μολάους και Νεάπολη

Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2020 16:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για κορωνοϊό σε Μολάους και Νεάπολη

Για τις επόμενες εβδομάδες, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στους Μολάους για τη διεξαγωγή του «τυχαιοποιημένου ελέγχου κορωνοϊού». Οι πολίτες που επιθυμούν να δηλώνουν την προθυμία τους να λάβουν μέρος σε δειγματοληπτικούς ελέγχους για την Covid-19, μπορούν να το πράξουν μέσω ειδικής πλατφόρμας. Πάντως, η συμπλήρωση της φόρμας δεν εξασφαλίζει εξέταση, καθώς η επιλογή των εξεταζόμενων είναι αποτέλεσμα τυχαίας επιλογής μεταξύ των εθελοντών που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Εξάλλου, παράταση έως 31 Δεκεμβρίου 2020 δόθηκε στη δράση δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης. Από τον Δ. Μονεμβασίας είχε  προηγηθεί ο εφοδιασμός του Νοσοκομείου Μολάων και του ΚΥ Νεάπολης με τεστ, προκειμένου να διενεργούνται εύκολα και δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η παραπάνω δράση έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες στη μαθητική εστία Μολάων και στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti