«Υιοθετώ μια οικογένεια» κάλεσμα ανθρωπιάς από την Ντία Τζανετέα

Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020 13:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Υιοθετώ μια οικογένεια» κάλεσμα ανθρωπιάς από την Ντία Τζανετέα

Μια δράση αγάπης και έμπρακτης στήριξης με πρωτοβουλία της περιφερειακής συμβούλου Αδαμαντίας Τζανετέα παίρνει σάρκα και οστά στο νομό Λακωνίας.
Η εκστρατεία αλληλεγγύης «Υιοθετώ μια οικογένεια» έχει ως στόχο να στηριχθούν και αυτά τα Χριστούγεννα οικογένειες και συνάνθρωποι μας που στερούνται των βασικών αγαθών και κανένα παιδί να μην στερηθεί τη χαρά και το χαμόγελο.
Στην επιστολή της η κ. Τζανετέα αναφέρει:

«Η κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Οι άνθρωποι σήμερα ανησυχούν  για το τι τους επιφυλάσσει  το μέλλον. Ανησυχούν για την υγεία αγαπημένων προσώπων, για την εργασία και την ελευθερία. Σήμερα κάτω από το βάρος της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται της θαλπωρής, αισθάνονται ανασφαλείς και προσπαθούν να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους. Οικογένειες της διπλανής πόρτας στερούνται βασικά αγαθά.                                                       

Είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε καμιά ευάλωτη οικογένεια λόγω της πανδημίας αβοήθητη αυτές τις γιορτές. Είναι στο χέρι μας αυτά τα Χριστούγεννα να γίνουμε όλοι μια οικογένεια. Κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί την χαρά. Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ να συστρατευθούμε για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας.

Το «Υιοθετώ μια οικογένεια» αποτελεί κάλεσμα ανθρωπιάς.
Παρά τις αυξημένες ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι, είμαι αισιόδοξη  ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί όπου υπάρχει συνεργασία επιτυγχάνονται και οι στόχοι. Γιατί δε χάνεται η ανθρωπιά ούτε οι αξίες της αλληλεγγύης και της αφιλοκερδούς προσφοράς. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας των πολιτών που δίνει δύναμη στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα.      

Το «Υιοθετώ μια οικογένεια» είναι μια δράση αγάπης για τις οικογένειες της περιοχής μας που έχουν ανάγκη την στήριξη μας. Αυτές τις γιορτές κρατάμε φυσικές αποστάσεις αλλά ας έρθουμε πιο κοντά μεσά από μια πράξη ανθρωπιάς και συμπαράστασης. Ο καθένας από εσάς μπορεί να βοηθήσει αυτά τα Χριστούγεννα μία οικογένεια.
Για να οργανώσουμε αυτή την εκστρατεία αλληλεγγύης επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6984603898, 6973991258, 6940637279».

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να γίνει ο στόχος τους πραγματικότητα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος