Συνάντηση Αραχωβίτη με τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 18:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Αραχωβίτη με τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Με τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρο Κίντζιο συναντήθηκαν την Τετάρτη 18/11, ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης και ο συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Θεοφάνης Κουρεμπές.

Κατά τη δίωρη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και συναδελφικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση και την έρευνα στο χώρο της παραγωγής τροφίμων και βιομηχανικών φυτών στη χώρα μας. Συζητήθηκαν και κατατέθηκαν προτάσεις για την διάρθρωση της εκπαίδευσης, την κατεύθυνση της έρευνας και της συνεισφοράς των επιστημόνων στην ανάπτυξη της χώρας. Επίσης, έγινε συζήτηση για τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα, στην μεταποίηση και συνολικά στην αγροδιατροφή, μέσα από την πανεπιστημιακή οπτική. Συμφωνήθηκε ότι υπάρχει ανάγκη περαιτέρω συνεργασίας για τη διαμόρφωση ενός εθνικού σχεδιασμού για τον πρωτογενή τομέα και τη Γεωργία, μέσα από τη γνώση και την εμπειρία των ελληνικών πανεπιστημίων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland