Συνάντηση Δαβάκη με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 12:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Δαβάκη με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, συναντήθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Στη συνάντηση συμμετείχε και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σπάρτης ιατρός Σταθούλα Αραχωβίτη, συνοδευόμενη από τη νοσηλεύτρια κ. Μαρία Ερήμου. 

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σπάρτης, για την εξασφάλιση της οποίας ο Λάκωνας βουλευτής και η κ. Αραχωβίτη ζήτησαν την ενίσχυση του με επιπλέον ιατρικό προσωπικό καθώς επίσης και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. 

Ταυτόγχρονα ο κ. Δαβάκης  έθεσε στον Διοικητή το ζήτημα της ολικής αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Καστορείου, το οποίο είναι νευραλγικής σημασίας για ολόκληρη την περιοχή ευθύνης του, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα υπολειτουργεί. 

Ο κ. Καρβέλης απεδέχθη το αίτημα ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Σπάρτης και δήλωσε ότι θα προκηρύξει άμεσα δυο θέσεις παθολόγων και γενικών ιατρών, ενώ θα εντάξει στο άμεσο προγραμματισμό της Υγειονομικής Περιφέρειας την ενίσχυσή του και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Καστορείου, ο Διοικητής δεσμεύθηκε για την αναβάθμισή του, ζήτησε όμως μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αναδιαμόρφωση του χώρου του.

Για τα υπόλοιπα προβλήματα των Κέντρων Υγείας του νομού, όπως του Βλαχιώτη αλλά και τα γενικότερα θέματα των Νοσοκομείων της Λακωνίας, ο κ. Δαβάκης κάλεσε τον διοικητή να τα επισκεφθούν μαζί ώστε να διαμορφώσει προσωπική άποψη και να δώσει λύσεις. Η πρόσκλησή του έγινε άμεσα αποδεκτή. 

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον Διοικητή φυσικά αλλά και τις κυρίες Αραχωβίτη και Ερήμου για την παρουσία τους και την άριστη συνεργασία που είχαμε όλοι μαζί», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο Λάκωνας βουλευτής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti