Δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης στην Π.Ε. Λακωνίας

Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 19:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης στην Π.Ε. Λακωνίας

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας, ενημερώνει τους μελισσοκόμους περιοχής ευθύνης της ότι σύμφωνα με τον  ΚΑΝ(ΕΕ) 2015/1366   και του άρθρου 11 του ΚΑΝ(ΕΕ) 2015/1368, όλοι οι μελισσοκόμοι κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων πρέπει να υποβάλλουν αίτηση-δήλωση κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας, το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποία έχει θεωρηθεί κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της 1ης Σεπτεμβρίου και της 31ης Δεκεμβρίου 2020 δεν απαιτείται η υποβολή αίτησης-δήλωσης κατεχόμενων κυψελών διαχείμασης.

Η αίτηση είναι διαθέσιμη και σε ηλεκτρονική μορφή στην επίσημη ιστοσελίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου ( www.ppel.gov.gr) και λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση κατεχόμενων κυψελών και με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγορικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λακωνίας στα τηλέφωνα  2731363321 , 2731363324

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti