25 χρόνια δράσης για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

25 χρόνια ανιδιοτελούς δράσης και προσφοράς

Δευτέρα, 09 Νοέμβριος 2020 18:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
25 χρόνια δράσης για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμερα,  9 Νοεμβρίου του 2020 συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τη μέρα που ο 10χρονος τότε Ανδρέας Γιαννόπουλος, έγραψε τις τελευταίες λέξεις στο ημερολόγιο της ζωής του.

Λαχτάρα του μικρού Ανδρέα, ήταν η δημιουργία ενός οργανισμού που θα προσφέρει ανιδιοτελώς χαμόγελα σε όλα τα παιδιά. 

Σήμερα 25 χρόνια μετά ο πατέρας του μικρού Ανδρέα, κ. Κώστας Γιαννόπουλος βρίσκεται στο τιμόνι αυτού του Οργανισμού φάρου της παιδικής ελπίδας και χαράς.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται ουσιαστικά στο πλευρό κάθε παιδιού  που υποφέρει από τη σκληρότητα και τη βία των μεγάλων. Για τα παιδιά που εξαφανίζονται. Για τα παιδιά που υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Για τα παιδιά που στερούνται τα αυτονόητα, το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέκεται αρωγός και τα βοηθάει να ελπίζουν σε έναν καλύτερο κόσμο.

Ο οργανισμός φύλακας άγγελος των παιδιών έχει δημιουργήσει δομές σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, σπίτια, δημιουργικούς χώρους, τηλεφωνικές γραμμές ώστε να μπορεί να δέχεται, να ακούει και να περιθάλπει τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο ή που έχουν ανάγκη.

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί με όποιον τρόπο μπορούμε το σπουδαίο έργο του κ. Γιαννόπουλο, για τον Ανδρέα που μας κοιτά από ψηλά και για κάθε παιδί που υπάρχει στον κόσμο.
 

Δείτε το video που ακολουθεί και να παρακολουθήσετε μια εκ βαθέων εξομολόγηση του κ. Κώστα Γιαννόπουλου εκ μέρους όλων των ανθρώπων του Χαμόγελου που καθημερινά αγωνίζονται με συνέπεια να κάνουν πράξη το όραμα του μικρού Ανδρέα: να έχουν όλα τα παιδιά το ΧΑΜΟΓΕΛΟ που τους αξίζει και δικαιούται. ,

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti