Ομιλία της ΚΝΕ στη Σπάρτη

Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 15:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ομιλία της ΚΝΕ στη Σπάρτη

Εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «Οι ναζί στη φυλακή! Η πάλη ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά συνεχίζεται» διοργανώνει το Τομεακό Συμβούλιο Λακωνίας της ΚΝΕ, το Σάββατο 31/10 και ώρα 8:30΄ μμ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λακωνίας (Αγ. Νίκωνος 124, Σπάρτη). Θα μιλήσει ο Σταύρος Σκουλής, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

«Μια μάχη κερδήθηκε μένει να κερδηθεί και ο πόλεμος», επισημαίνει η ΚΝΕ και προσθέτει: «Οι εκδηλώσεις αυτές δίνουν τον τόνο της συνέχειας στις πολύμορφες πρωτοβουλίες που πήραν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ μπροστά στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας την ανάγκη για συνέχιση και ενίσχυση του αγώνα ενάντια στον φασισμό, μέχρι την τελική του ήττα, την ήττα του συστήματος που τον γεννά και τον θρέφει, τον καπιταλισμό».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος