Εκρηκτικες εκλογές στον ΑΣΕΕ «Λακωνία»

Συνεχίζει ο Δ. Δημακος προεδρος

Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 08:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκρηκτικες εκλογές στον ΑΣΕΕ «Λακωνία»

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών «Λακωνία»  διεξήχθησαν την Κυριακή 25/10. Η διαδικασία που ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί εξελίχθηκε μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα, καθώς η εφορευτική επιτροπή απέκλεισε την υποψηφιότητα του Γιάννη Δημητρόπουλου, μέλους της μιας παράταξης, που αποτελείτο ακόμα από τους Κώστα Ορφανό, Γιώργο Κατσίχτη και Βελισσάρη Σαρρή. Έτσι, η άλλη παράταξη, που αποτελείτο από τους Δημήτρη Δημάκο, Ηλία Ηλιόπουλο, Δημήτρη Παυλούνη, Παναγιώτη Σκαφιδά Γεώργιο Κονιδιτσιώτη, Σωτήρο Ηλιόπουλο και Αποστόλη Χρόνη κατάφερε να εκλέξει 4 συμβούλους, έναντι τριών της πρώτης που, πάρα τον αποκλεισμό, κατόρθωσε να εκλέξει 3 συμβούλους στις πρώτες θέσεις, κερδίζοντας τον καθολική αποδοχή των συνεταιριστών.

Τις εκλογές χαρακτήρισε το γεγονός ότι το ΔΣ του ΑΣΕΕ είχε αρχικά αποκλείσει την υποψηφιότητα Δημητρόπουλου, απόφαση που είχε κριθεί άκυρη με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα από το Πρωτοδικείο Σπάρτης. Η εμμονή της εφορευτικής επιτροπής στον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Δημητρόπουλου, πυροδότησε και το εκλογικό κλίμα. Κατόπιν των αποτελεσμάτων ο κ. Δημήτρης Δημάκος παραμένει πρόεδρος του ΑΣΕΕ «Λακωνία».

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορική 53χρονη πορεία του συνεταιρισμού, όπου ο πρόεδρος του ΔΣ δεν χαίρει της καθολικής αποδοχής των μελών του συμβουλίου, καθώς εξελέγη με ψήφους 4 έναντι 3.

Σημειωτέον ότι η πρώτη παράταξη επέλεξε το εποπτικό συμβούλιο με 2 μέλη, έναντι ενός της δεύτερης παράταξης. Συγκεκριμένα, εξελέγησαν οι: Γιάννης Κατσίχτης (πρόεδρος), Αθανάσιος Σταματάκος (γραμματέας) και Θεόφιλος Γερουλάκος (μέλος).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος