Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της νοτιοανατολικής Λακωνίας και Κύθηρα

Την Τρίτη

Δευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 13:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της νοτιοανατολικής Λακωνίας και Κύθηρα

Σε νέες πολύωρες διακοπές ρεύματος θα προχωρήσει ο ΑΔΜΗΕ, την Τρίτη 27/10 σε περιοχές της νοτιοανατολικής Λακωνίας και τα Κύθηρα, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) για τη διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης.

Ειδικότερα:

α) από 07:30 έως 14:30 και 14:00  έως 16:00 στις παρακάτω περιοχές:
- Δ. Μονεμβασίας: Δαιμονιά, Ελληνικό, Παπαδιάνικα, Πλύτρα, Αρχάγγελος, Δαιμονιά, Ελίκα, Μαραθιάς, Παντάνασσα, Αγ. Γεώργιος Βοιών, Αγ. Απόστολος Βοιών, Κάμπος Βοιών, Νεάπολη, Λάχι, Μεσοχώρι, Άνω Καστανιά, Κάτω Καστανιά, Αγ. Νικόλαος, Βελανίδια.
- Ελαφόνησος και ολόκληρος πρώην Δήμος Βοιών

β) από 07:30 έως 14:30:
- Κύθηρα

 Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti