Δεκτό το αίτημα αναστολής για ΜΕΑ-ΧΥΤΥ στη Σκάλα

«Ναι» κατά πλειοψηφία στην απαίτηση της Επιτροπής Αγώνα

Σάββατο, 24 Οκτώβριος 2020 19:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεκτό το αίτημα αναστολής για ΜΕΑ-ΧΥΤΥ στη Σκάλα

Τη Δευτέρα 19/10 συνήλθε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ευρώτα και ανάμεσα στα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος, ήταν το αίτημα της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα για αναστολή των εργασιών κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) και χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) στη θέση «Ξηροκάμπια» της Σκάλας.

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα «χαιρετίζει όλα τα μέλη της Ο.Ε που υπερψήφισαν την πρόταση και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Φιφλή (αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Υπηρεσίας Δόμησης, Τεχνικών Υπηρεσιών) και την δημοτική σύμβουλο της συμπολίτευσης Βασιλική Μάλλιου-Ξερακιά, οι οποίοι αγνόησαν τις έντονες πιέσεις του δημάρχου (που πήρε σαφή θέση υπέρ της υλοποίησης του έργου) και βοήθησαν με την ψήφο τους να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα 4-3 υπέρ του δίκαιου αγώνα των κατοίκων, που εκφράζεται μέσα απο την Επιτροπή Αγώνα».

Καταλήγοντας, η Επιτροπή τονίζει: «Κανένας εφησυχασμός ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να κορυφωθεί! Όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη! Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Δεν έχουμε δύο ζωές για να τους χαρίσουμε τη μια!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland