Διήμερο διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ στη Σπάρτη

Την Τρίτη και την Τετάρτη

Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2020 16:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήμερο διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ στη Σπάρτη

Την Τετάρτη 21/10 και την Πέμπτη 22/10, από τις 09:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στον χώρο του ΚΑΠΗ Σπάρτης  (Γκορτσολόγου  119). Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι είδη παντοπωλείου.

Ωφελούμενοι είναι αποκλειστικά οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι στην αίτησή τους, έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ και την ταυτότητα τους ή το διαβατήριό τους.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να προσέλθει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Τα είδη θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων, ενώ θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τη μεταφορά των προϊόντων (καρότσι λαϊκής, τσάντες πολλαπλών χρήσεων).

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας αυστηρά τους τις οδηγίες – μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων.

Για αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, ενώ απευθύνεται έκκληση για αυστηρή τήρηση των ωρών προσέλευσης. Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 27310 22226 (εσωτ. 121,122,123,124).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος