Ξεκίνησε η επέκταση και θωράκιση της μαρίνας Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Τι λέει για το έργο ο αντιδήμαρχος Στ. Χριστάκος

Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 15:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησε η επέκταση και θωράκιση της μαρίνας Μονεμβασίας (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο επέκτασης και θωράκισης της μαρίνας Μονεμβασίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, που έχει αναλάβει η εταιρεία «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ».

Το έργο περιλαμβάνει επέκταση του προσήνεμου μώλου κατά 54 μέτρα και θωράκιση της μαρίνας με φυσικούς ογκόλιθους. Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μονεμβασίας κ. Σταύρος Χριστάκο, «σύμφωνα με την σύμβαση, το έργο προβλέπεται να εκτελεστεί σε 18 μήνες, η εκτίμηση είναι ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα».

Το έργο εκτελείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με επίβλεψη από τον Άγγελο Πλειώτα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χριστάκος, «πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου στον κάθετο προβλήτα δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα με πιστώσεις του Δήμου Μονεμβασίας. Η συνολική πίστωση ανήλθε σε 7.000 ευρώ μαζί με άλλες εργασίες».

Με αφορμή την έναρξη του έργου, την περιοχή επισκέφθηκε για αυτοψία ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θ. Βερούτης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti