Ακύρωση διαδικασίας και επανάληψη του διαγωνισμού για το χώρο του ΣΜΑ

Παρέμβαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Σπαρτιατών

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 17:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακύρωση διαδικασίας και επανάληψη του διαγωνισμού για το χώρο του ΣΜΑ

Έντονες ήταν αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με την αγορά οικοπέδου από το Δήμο Σπάρτης στη θέση «Χρίστενα-Γούναρη» ιδιοκτησίας ΑΣΠΕΣ Λακωνίας, προκειμένου ο ΦΟΔΣΑ να χωροθετήσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Σπαρτιατών, πραγματοποίησε συνεδρίαση επί του θέματος, στην οποία παρευρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Δημήτρης Καπονικολός καθώς επίσης και μέλη του Συλλόγου Γυναικών από τους οικισμούς Γούναρη και Καλάμι.

Αφού το συμβούλιο άκουσε την εισήγηση του κ. Καπονικολού αλλά και τις αντιδράσεις από την πλευρά των κατοίκων, με ομόφωνη απόφασή του, ζητά από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης την άμεση ακύρωση της διαδικασίας καθώς επίσης και την επανάληψη της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη καταλληλότερου οικοπέδου, που θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές ώστε να εγκατασταθεί ο ΣΜΑ.

Η ανησυχία των κατοίκων της περιοχής συνεχίζει να είναι έκδηλη, αφού όπως δηλώνουν δεν θα επιτρέψουν να δημιουργηθεί σκουπιδότοπος στην πόρτα τους, ενώ πρόκειται να εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, για να σταματήσουν την αγοραπωλησία του συγκεκριμένου οικοπέδου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος