Ακόμα μία εικαστική παρέμβαση στους δρόμους της πόλης

Παρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 14:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ακόμα μία εικαστική παρέμβαση στους δρόμους της πόλης

Στη συμβολή των οδών Πλατανιστά και Διοσκούρων, εδώ και αρκετές μέρες, οι κάτοικοι της περιοχής αντικρίζουν την απαράδεκτη αυτή εικόνα των κάδων απορριμμάτων. Σπασμένοι, τρύπιοι, και πεσμένοι στο έδαφος, αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα, που η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σπάρτης, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της και να φροντίσει να δώσει άμεσα λύση, με την αντικατάστασή τους. 

«Έχει αρκετές μέρες αυτή η κατάσταση, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει τη ζημιά», αναφέρουν στο «ΛΤ» οι κάτοικοι της περιοχής ενώ εκφράζουν και φόβους ανησυχίας κάποιου ατυχήματος, αφού το σημείο διασχίζουν καθημερινά αρκετοί από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος