Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου ο Γιάννης Κουλιζάκος

Τετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 19:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου ο Γιάννης Κουλιζάκος

Τη θέση του προέδρου στον Οίκο Ναύτου ανέλαβε ο Λάκωνας πολιτευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Κουλιζάκος.

Ο νέος επικεφαλής του φορέα υγειονομικής περίθαλψης των ναυτικών γεννήθηκε στο Μαυροβούνι Γυθείου και διαμένει μόνιμα στον Πειραιά. Ήταν υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015 και τον Ιούλιο του 2019, χωρίς να εκλεγεί. Έχει διατελέσει μάχιμο στέλεχος και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας), ενώ ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για χρόνια. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον χώρο του Τουρισμού.

Ο Οίκος Ναύτου ήταν Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, τη λειτουργία του οποίου επόπτευε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και μετά την συγχώνευσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αποτελούσε ίδρυμα κοινωνικής προστασίας ναυτικών, παρέχοντας σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Από την 1η Απριλίου 2012, ο Οίκος Ναύτου απορροφήθηκε από τον ΕΟΠΥΥ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti