Στον Ταΰγετο πεζοπορεί ο ΕΟΣ Σπάρτης

Την Κυριακή 4/10

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 14:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Ταΰγετο πεζοπορεί ο ΕΟΣ Σπάρτης

Ορειβατική εξόρμηση στον Ταΰγετο οργανώνει, για τα μέλη του, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στη διαδρομή Μυστράς-Ταϋγέτη-Σέλα-Περγαντέικα-Φανερωμένη-Λαγκαδιώτισσα-Παρόρι.

Ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής χαρακτηρίζεται Α+ (εύκολη), ενώ η διάρκεια της  πορείας ανέρχεται σε, περίπου, 5 ώρες.

Όπως επισημαίνει ο ΕΟΣ Σπάρτης, η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της γνωριμίας των μελών με τα κοντινά μονοπάτια στα πρόβουνα του Ταϋγέτου.

Ώρα και σημείο συνάντησης έχουν οριστεί η 8:00 πμ στον Άγιο Γεώργιο στον Μυστρά.

Η μετακίνηση θα γίνει με ίδια μέσα και πάντα τηρώντας τους υγειονομικούς  κανονισμούς ατομικής προστασίας.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή, πέραν των μέσων υγειονομικής προστασίας, είναι η φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (ορειβατικά μποτάκια, καπέλο, νερό κλπ).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν, το αργότερο ως το βράδυ της Παρασκευής 2/10, με τον συντονιστή της ανάβασης κ. Παναγιώτη Παππά (τηλ. 6945832701).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti