«Η Ταϋγέτη» αποχαιρετά την Αγγελικούλα Τζανετάκη

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 08:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Η Ταϋγέτη» αποχαιρετά την Αγγελικούλα Τζανετάκη

  Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη», αποχαιρετά την  Αγγελικούλα Τζανετάκη, μια σπουδαία γυναίκα που θα αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές των αγαπημένων προσώπων της.

  «Οι στιγμές είναι πάντα δύσκολες, όταν ο θάνατος μας αναγκάζει να αποχωριστούμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Πρόσωπα που η ζωή μας είχε συνδέσει μαζί τους με δυνατούς δεσμούς αγάπης, φιλίας και συνεργασίας.

  Η Αγγελική Τζανετάκη που σήμερα αποχαιρετούμε, ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα. Ήταν μια γνήσια Σπαρτιάτισσα, μια γλυκιά γυναίκα που διέγραψε  μια πορεία ζωής γεμάτη αγάπη και απέραντη καλοσύνη.
 Μέλος της χορωδίας μας, Φίλοι της Μουσικής «Η Ταϋγέτη», από την ίδρυση της, μας κάνει όλους εμάς τους συγχορωδούς της να νοιώθουμε πως με  το φευγιό της, περνάει σαν ένα κομμάτι στην ιστορία του συλλόγου μας.

Η Αγγελικούλα διέθεται μια γλυκιά και ζεστή φωνή Alto, που την έκανε να ξεχωρίζει και να θεωρείται μια από τις πιο καλές χορωδούς διαχρονικά.
Η θητεία της στη χορωδία μας, είχε ξεκινήσει από τότε που ήταν κοριτσάκι ακόμα. Την είχε ξεχωρίσει ο αείμνηστος μαέστρος Μιχάλης Μαχαίρας και την είχε καλέσει να στελεχώσει τότε τη δική του χορωδία.
Η ίδια μας διηγείτο πως κάθε φορά που κατάφερνε να τραγουδήσει σωστά και ωραία, ο μαέστρος την επιβράβευε με ένα τσίμπημα στο μάγουλο. 

angelikoulaΗ Αγγελικούλα ήταν μια παρουσία σημαντική και χρήσιμη σε όλες τις εκδηλώσεις μας. Παρακολουθούσε τα μαθήματα με ιδιαίτερη συνέπεια και πειθαρχία. Την χαρακτήριζε η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, το πείσμα και προ πάντων η αγάπη για τη μουσική.

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση που στο τέλος, παρόλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, είχε συνείδηση της ευθύνης που είχε αναλάβει και σπάνια απουσίαζε, μέχρι που αυτά τα προβλήματα θέριεψαν, την τσάκισαν και στέρησαν από αυτή τη χορωδία μια γλυκιά όμορφη και ζεστή φωνή.
Η ίδια δεν μας ξέχασε ποτέ και πάντα μας έδειχνε την αγάπη της, επικοινωνώντας μαζί μας, συμμετέχοντας και στηρίζοντας τις εκδηλώσεις μας.

Και εμείς οι συγχοροδοί και φίλοι της, μαζί με το στεφάνι που καταθέτουμε σήμερα στη σορό της, υποσχόμεθα πως δεν θα την ξεχάσουμε και πως θα την νοιώθουμε εκεί μαζί μας να σιγοτραγουδά και να μας χαμογελά.

Στα δυο αξιαγάπητα παιδιά της που  θρηνούν το χαμό της, ευχόμαστε ο χρόνος που είναι φάρμακο, να ελαφρύνει τον πόνο τους.

Και συ Αγγελικούλα μας, θα ζεις στις καρδιές μας και θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη.
Στο καλό αγαπημένη μας.
Καλό σου ταξίδι...»

Τα παραπάνω λόγια, έγραψε με πολύ αγάπη το μέλος του Συλλόγου μας, κ. Σταύρη Ζανοπούλου-Βαβαρούτσου

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος