Έλεγχοι για κορωνοϊό στα Σπήλαια Διρού

Από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΚΥ Αρεόπολης

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έλεγχοι για κορωνοϊό στα Σπήλαια Διρού

Η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, που διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στη Μάνη,  επισκέφθηκε την Πέμπτη 24/9 τα Σπήλαια Διρού, διενεργώντας δειγματοληπτικό έλεγχο, καθώς και ενημερωτική ομιλία για Covid-19 στους εργαζομένους.

Η ΚΟΜΥ Αρεόπολης λαμβάνει δείγμα βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα κορωνοϊού και παρέχει νοσηλευτική φροντίδα στις ύποπτες περιπτώσεις, κατ’ οίκον, καλύπτοντας τις ανάγκες του πληθυσμού ευθύνης του και όχι μόνο.

«Ευχαριστούμε θερμά για  τη συνεργασία τους εργαζόμενους και τον διευθυντή κ. Π. Λαζαράκο», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΚΥ Αρεόπολης και ο επικεφαλής του Δρ. Ανάργυρος Δ. Μαριόλης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti