Ενίσχυσε και πάλι το Νοσοκομείο Σπάρτης ο Ευστ. Βαλιώτης

Οι θερμές ευχαριστίες της Εύης Παπαγεωργίου

Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 16:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενίσχυσε και πάλι το Νοσοκομείο Σπάρτης ο Ευστ. Βαλιώτης

Σε στοχευμένες δωρεές προς το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας προέβη η εταιρεία «Sparta Gourmet»,  συμφερόντων του Λάκωνα ομογενή και ευεργέτη κ. Ευσταθίου Βαλιώτη, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης. Ειδικότερα, προσέφερε: α) 384 αντιδραστήρια (8 συσκευασίες) CORONAVIRUS NUCLEIC ACID DIAGNOSTIC KIT κατάλληλα για αυτοματοποιημένη μοριακή εξέταση ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2, β) 1 τεμάχιο Pipetman P2l Metal Tip Ejector 0.2-2μL και γ) 96 τεμάχια Diamond filter tips sterilized DFL 10ST (0.1-10μL), Tipack rack. Τα ανωτέρω υλικά θα χρησιμοποιηθούν με την ταυτόχρονη εγκατάσταση και λειτουργία συνοδού εξοπλισμού δύο Συστημάτων Μοριακής Διάγνωσης PCR τύπου iPonatic (POCT) του οίκου SUNSURE.

Επίσης, η εταιρεία δώρισε: α) 1 θάλαμο κάθετης νηματικής ροής του κατασκευαστικού οίκου TELSTAR Ισπανίας, β) Υλικά Μέτρων Ατομικής Προστασίας (στολές ολόσωμες, προστατευτικά γυαλιά,  μάσκες, γάντια) και γ) 420 λίτρα ελαιόλαδο για τις ανάγκες των νοσηλευόμενων ασθενών.

Όπως αναφέρει η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Εύη Παπαγεωργίου, «η εταιρεία ΣΠΑΡΤΑ ΓΚΟΥΡΜΕΤ Α.Β.Ε.Γ.Ε.Τ. στηρίζει έμπρακτα και με πνεύμα αλληλεγγύης το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, ολοκληρώνοντας μια επίκαιρη και στοχευμένη δωρεά προς το Νοσοκομείο μας, σε μία εποχή μάλιστα, όπου η Ελλάδα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πανδημίας του COVID-19». Η κ. Παπαγεωργίου προσθέτει ότι «η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας απευθύνει βαθύτατες ευχαριστίες στο κ. Ευστάθιο Βαλιώτη για την ουσιαστική του συμβολή στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19. Τέτοιες ενέργειες συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού είναι αξιέπαινες και συμβάλουν ουσιαστικά στο έργο μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti