Σχολικό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθειά τους

Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2020 07:11 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σχολικό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για ακόμα μια χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφθούν τα σχολικά bazaars που πραγματοποιεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του οργανισμού.

Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, οι διοργανωτές, μας περιμένουν σήμερα Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στο χώρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας (2ο χλμ. Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου) από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Στα bazaars με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού, γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές, μπορούν να βρουν μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, πλαστελίνες, φαγητοδοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού, όπως μπουκάλια, ποτήρια και κούπες καθώς επίσης και πολλά ακόμα είδη, πάντα σε προσιτές τιμές!
Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθειά τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti