Πρόσληψη προσωπικού στους Δ. Ευρώτα και Μονεμβασίας

Για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2020 12:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη προσωπικού στους Δ. Ευρώτα και Μονεμβασίας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του θα προβεί ο Δήμος Ευρώτα. Ειδικότερα, 3 άτομα θα απασχοληθούν με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης και 9 άτομα με συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ευρώτα και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 25 ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων της γεωγραφικής του εμβέλειας, θα προχωρήσει και ο Δήμος Μονεμβασίας. Ειδικότερα, 7 άτομα θα προσληφθούν με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης, ενώ 18 με συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τις θέσεις εργασίας και στους δύο δήμους, οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti