Αποσύρεται για να τροποποιηθεί ο φάκελος της ΣΔΙΤ Πελοποννήσου

Θα υποβληθεί εκ νέου βάσει των παρατηρήσεων της Κομισιόν

Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2020 12:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποσύρεται για να τροποποιηθεί ο φάκελος της ΣΔΙΤ Πελοποννήσου

Την απόφαση να ανακαλέσει τον φάκελο του έργου «Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ» έλαβε η Ελλάδα, όπως ενημερώνει με σχετικό έγγραφό του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες στην Ελλάδα, «λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις» που έχουν διατυπωθεί εγγράφως από την Κομισιόν, «θα προβούν στην αναμόρφωση του φακέλου, μέσω εξειδικευμένου συμβούλου και με την υποστήριξη της ομάδας JASPERS, με την οποία έχει ήδη γίνει η σχετική επικοινωνία, προκειμένου να επανυποβληθεί ο Φάκελος Μεγάλου Έργου στις υπηρεσίες σας το συντομότερο δυνατό».

Όπως εξηγεί ο υφυπουργός, «λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία COVlD-19, αλλά και ότι η προθεσμία για την απάντησή μας συμπίπτει με την περίοδο των καλοκαιρινών αδειών στελεχών των εμπλεκομένων Υπηρεσιών, σας γνωρίζουμε ότι δεν κατέστη δυνατή η συμπλήρωση / επικαιροποίηση του φακέλου εμπρόθεσμα και για το λόγο αυτόν οι ελληνικές αρχές αποσύρουν τον φάκελο του έργου που έχει υποβληθεί».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti