Συλλογή διοικητικών πράξεων για τους δασικούς χάρτες Λακωνίας

Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 12:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλογή διοικητικών πράξεων για τους δασικούς χάρτες Λακωνίας

Σε εφαρμογή σχετικών διατάξεων του νόμου, η Διεύθυνση Δασών Λακωνίας καλεί τους ενδιαφερόμενους, που αφορούν οι ατομικές διοικητικές πράξεις της περίπτωσης ζ ́ της παραγράφου 6 και της παραγράφου 7 του άρθρου 3 του ν.998/1979, στα γραφεία της (οδός Ορθίας Αρτέμιδος 135, Σπάρτη), για την προσκόμιση απαραίτητων στοιχείων κι εγγράφων.

Ειδικά, για ατομικές διοικητικές πράξεις του τρίτου εδαφίου της παραγράφου 7 του άρθρου 3 του ν. 998/1979 με τα ακόλουθα στοιχεία και έγγραφα: 1. Αντίγραφο οικοδομικής άδειας, 2. Βεβαίωση οικείας Υπηρεσίας Δόμησης ή υπεύθυνη δήλωση μηχανικού ότι το υπόψη  κτίσμα ή τμήμα αυτού έχει κατασκευαστεί κατ’ εφαρμογή άδειας που δεν έχει ανακληθεί ή ακυρωθεί, 3. Αποτύπωση  της αναγκαίας  επιφάνειας  για  την  εφαρμογή της συγκεκριμένης  οικοδομικής  άδειας  από  ιδιώτη  μηχανικό  σε εξαρτημένο τοπογραφικό  διάγραμμα σε  αναλογική  και  ψηφιακή διανυσματική μορφή, στο προβολικό σύστημα ΕΓΣΑ ’87, και βεβαίωση επ’ αυτού για τα όρια αρτιότητας που ίσχυαν κατά τον χρόνο έκδοσης της  εν  λόγω  οικοδομικής  άδειας,  βάσει  του  τοπογραφικού διαγράμματος που τη συνοδεύει.

Για τις οικοδομικές άδειες που εκδόθηκαν πριν την έναρξη ισχύος του ν.4030/2011, οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν τα ακόλουθα: 1. Αντίγραφο οικοδομικής άδειας, 2. Βεβαίωση  οικείας  Υπηρεσίας  Δόμησης  ή  υπεύθυνη  δήλωση μηχανικού ότι η υπόψη άδεια δεν έχει ανακληθεί ή ακυρωθεί, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει υλοποιηθεί, 3. Βεβαίωση οικείας  Υπηρεσίας  Δόμησης  ή  υπεύθυνη  δήλωση μηχανικού για τα όρια αρτιότητας που ίσχυαν κατά το χρόνο έκδοσης της  εν  λόγω  οικοδομικής  άδειας,  βάσει  του  τοπογραφικού διαγράμματος που τη συνοδεύει, 4. Αποτύπωση  της  αναγκαίας  επιφάνειας  για  την  εφαρμογή της συγκεκριμένης  οικοδομικής  άδειας  από  ιδιώτη μηχανικό  σε εξαρτημένο τοπογραφικό  διάγραμμα σε  αναλογική  και  ψηφιακή διανυσματική μορφή στο προβολικό σύστημα ΕΓΣΑ ’87, σύμφωνα με τα ανωτέρω.  Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των στοιχείων και εγγράφων είναι η Τετάρτη 19/8/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Διεύθυνσης  Δασών-Τμήμα  Δασικών Χαρτογραφήσεων (οδός  Ορθίας Αρτέμιδος 135, Σπάρτη, τηλέφωνο 2731089403, fax 2731081182, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti