Νέες προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα απόσταξης οίνου σε περίπτωση κρίσης

Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 08:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέες προθεσμίες για υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα απόσταξης οίνου σε περίπτωση κρίσης

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ανακοινώνεται ότι δίνεται νέα δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα της απόσταξης οίνου σε περίπτωση κρίσης, από την 6η Αυγούστου έως και την 9η Αυγούστου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι οινοπαραγωγοί, υποβάλλουν υποχρεωτικά πριν την υποβολή αίτησης για ένταξη στο πρόγραμμα, στην ψηφιακή υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ, Δήλωση αποθεμάτων, επιλέγοντας στις ενέργειες την «απόσταξη» όπου δηλώνουν τα αποθέματα μόνο της παραγωγής τους, τα οποία κατέχουν έως την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, στις αποθήκες τους.

Στη συνέχεια μπορούν να υποβάλουν αίτηση- υπεύθυνη δήλωση, για ένταξη στο πρόγραμμα ηλεκτρονικά μέσω της αντίστοιχης ψηφιακής υπηρεσίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai-ktenotrophia/georgike-epikheirematikoteta/aitese-apostaxes-oinou, συνοδευόμενη από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος ΙΑ της υπ’ άριθμ. 1723/179088/3-7-2020 ΚΥΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti