Τροποποιήθηκε το ωράριο και η διάρκεια της πεζοδρόμησης στο Γύθειο

Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020 18:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τροποποιήθηκε το ωράριο και η διάρκεια της πεζοδρόμησης στο Γύθειο

Η Eπιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αν. Μάνης συνεδρίασε τη Δευτέρα 3/8, τροποποιώντας την υπ’ αρ. 10/2020 απόφασή της σχετικά με την εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων της οδού Τζαννή Τζαννετάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε, το ωράριο εφαρμογής του μέτρου, διαμορφώνεται από τις 8:00 μμ έως τη 1:00 πμ (αντί 7:00 μμ έως 2:00 πμ) καθημερινά, ενώ η διάρκεια θα περισταλεί κατά 1,5 μήνα και θα ισχύει μέχρι τις 15/9 (αντί για τις 31/10/2020).

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η τεχνική μελέτη στην οποία βασίστηκε η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής για να λάβει την αρχική απόφαση σχετικά με την εφαρμογή της πεζοδρόμησης της Τζαννή Τζαννετάκη όριζε ότι το μέτρο θα ισχύει μέχρι τις 15/9, ενώ το ωράριό της θα είναι από τις 8:00 μμ έως τη 1:00 πμ. Όμως, η Επιτροπή δεν έλαβε αρχικά υπόψη το περιεχόμενο της μελέτης σχετικά με το ωράριο και τη χρονική διάρκεια, ωστόσο τελικά το υιοθέτησε περίπου ένα δεκαήμερο μετά την πρεμιέρα εφαρμογής του μέτρου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος