Αναβλήθηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για την πεζοδρόμηση Γυθείου

Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 20:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβλήθηκε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για την πεζοδρόμηση Γυθείου

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ρύθμιση προσωρινής κατάστασης αναφορικά με την πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού Τζαννή Τζανετάκη, κατέθεσαν την Τετάρτη 29/7 στο Ειρηνοδικείο Γυθείου, 19 μόνιμοι κάτοικοι του Γυθείου, του Μαυροβουνίου και της ευρύτερης περιοχής.

Η προσωρινή διαταγή σχετικά με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είχε οριστεί για σήμερα Παρασκευή 31/7 και ώρα 2:30΄ μμ στο Ειρηνοδικείο Γυθείου. Μόνιμοι κάτοικοι του Γυθείου και αιτούντες των ασφαλιστικών μέτρων ήταν παρόντες για την έκβαση της ρύθμισης της προσωρινής κατάστασης. Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ήταν παρών ο αναπληρωτής δημάρχου κ. Παναγιώτης Τσιριγώτης και οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Δήμο.

Η πλευρά της Δημοτικής Αρχής αιτήθηκε μέσω των δικηγόρων της να αναβληθεί η συζήτηση της προσωρινής ρύθμισης, ισχυριζόμενοι ότι ο δήμαρχος απουσίαζε και δεν κατέστη δυνατόν να εκδοθεί εγκαίρως η πρόκληση της Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με την εκπροσώπησή τους.

Όμως από την πλευρά των κατοίκων/αιτούντων υπήρξαν αντιδράσεις και μάλιστα η συνήγορος τους ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτό που επικαλούνται είναι προσχηματικό, αντικρούοντας ότι «η νομοθεσία προβλέπει, βάσει της κατεπείγουσας διαδικασίας, τον ορισμό των ανωτέρω δικηγόρων, εκδίδοντας κατεπείγουσα πρόσκληση η αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής», Εν τούτοις, αυτό δε συνέβη και ορίστηκε να γίνει τη Δευτέρα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής αναφορικά με τον ορισμό των εν λόγω δικηγόρων.

Η συνήγορος της πλευράς των κατοίκων πρόσθεσε ότι η αντίδικη πλευρά είχε ενημερωθεί εγκαίρως, δεδομένου ότι το δικόγραφο είχε κατατεθεί την Τετάρτη και είχαν την ευχέρεια χρόνου να τακτοποιήσουν τον ορισμό των δικηγόρων.  

Τέλος, η προσωρινή κατάσταση αναφορικά με την πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού Τζαννή Τζανετάκη ορίστηκε να συζητηθεί τη Δευτέρα 3/8 και ώρα 2:00 μμ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος