Τα είπαν Βερούτης-Κορωνιός για τα νοσοκομεία της Λακωνίας

Παρασκευή, 10 Ιούλιος 2020 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα είπαν Βερούτης-Κορωνιός για τα νοσοκομεία της Λακωνίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουλίου, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης με τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων Κωνσταντίνο Κορωνιό.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί στις δυο νοσοκομειακές μονάδες του νομού, αλλά και για την τεκμηριωμένη αίτηση χρηματοδότησης ύψους 1.900.000 ευρώ, που έχει  κατατεθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, προκειμένου να αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός των Νοσοκομείων Σπάρτης και Μολάων.

Τέλος, η ΠΕ Λακωνίας παρέδωσε στον Κ. Κορωνιό, επιπλέον μάσκες υψηλής προστασίας για το ιατρικό  και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Μολάων, ενώ δεσμεύτηκε για την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος