Σε καλό δρόμο η ψηφιακή αναβάθμιση των επιμελητηρίων

Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2020 18:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε καλό δρόμο η ψηφιακή αναβάθμιση των επιμελητηρίων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου συνάντηση στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην Αθήνα των προέδρων των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας με τον κ. Νίκο Δημάκη, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Κυρ. Πιερρακάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα των επιμελητηρίων και με την αρωγή του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την υλοποίηση δράσης για την ψηφιακή αναβάθμιση των υποδομών των επιμελητηρίων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Τρουπής.

 Οι πρόεδροι έθεσαν στον κ. Δημάκη θέματα που απασχολούν τα επιμελητήριά τους. Η συζήτηση διεξήχθη σε θετικό και φιλικό κλίμα και μέλημα όλων ήταν η συνεργασία για την επίτευξη της αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που θα παρέχουν τα επιμελητήρια στα μέλη τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti