Ο Δαβάκης ξανά στον ΕΛΓΑ για τον καύσωνα του Μαΐου

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 13:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δαβάκης ξανά στον ΕΛΓΑ για τον καύσωνα του Μαΐου

Δεύτερη συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουλίου ο βουλευτής Λακωνίας Αθανάσιος Δαβάκης με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο, σχετικά με τον καύσωνα που έπληξε τη φυτική παραγωγή του νομού Λακωνίας κατά το μήνα Μάιο.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε:
«Επισκέφθηκα - για δεύτερη φορά-, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, για να δω που βρίσκεται η προβλεπόμενη διαδικασία εκ μέρους του Οργανισμού, για τη ζημιά πού υπέστη η φυτική παραγωγή τής Λακωνίας (ελιές-πορτοκαλιές) από τον καύσωνα τού Μαΐου.
Ο Πρόεδρος μου ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξη του φαινομένου και σε συνεργασία με τη διεύθυνση Γεωργίας (ΔΑΟΚ) θα προχωρήσουν σε τελικές τεκμηριωμένες αποφάσεις προς την κατεύθυνση της αποζημίωσης όσων παραγωγών υπέστησαν ζημιά. Συνεχίζω να παρακολουθώ το θέμα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος