Στην υπουργό Πολιτισμού Βερούτης και Δαβάκης

Στο επίκεντρο τα κυριότερα έργα Πολιτισμού στη Λακωνία

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020 07:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην υπουργό Πολιτισμού Βερούτης και Δαβάκης

Την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συνάντησε την περασμένη Δευτέρα 29 Ιουνίου στην Αθήνα ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, τον οποίο συνόδευε ο  βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν συνολικά τά θέματα αρμοδιότητας της υπουργού που αφορούν στη Λακωνία και συγκεκριμένα: η πορεία της διαδικασίας ανέγερσης του νέου αρχαιολογικού μουσείου της Σπάρτης, η ανακαίνιση -από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- του παλαιού μουσείου και της Οικίας της Ευρώπης με τα ψηφιδωτά, τα έργα στον Μυστρά και τη Μονεμβασιά, καθώς επίσης και άλλα επιμέρους ζητήματα.

Η υπουργός, από την πλευρά της, διαβεβαίωσε τη συνέχιση των παραπάνω έργων, τονίζοντας παράλληλα και την απρόσκοπτη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και άλλων έργων αρμοδιότητας του υπουργείου της.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος