Στην τελική ευθεία το τμήμα Γεωργιτσίου-Πελλάνας μέσω Μανίνου

Τρίτη, 30 Ιούνιος 2020 08:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην τελική ευθεία το τμήμα Γεωργιτσίου-Πελλάνας μέσω Μανίνου

Συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη και τον αντιδήμαρχο Σπάρτης Μιχάλη Βακαλόπουλο, για την τακτοποίηση των τελευταίων γραφειοκρατικών διαδικασιών όσον αφορά την ασφαλτόστρωση του δρόμου Γεωργίτσι-Πελλάνα μέσω Μανίνου πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος Χρήστος Ηλ. Τσίχλης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίχλη, οι κκ Βερούτης και Βακαλόπουλος «επέδειξαν έντονη προθυμία, πραγματική βούληση και προέβησαν σε άμεσες ενέργειες», ενώ ο ίδιος γνωστοποίησε ότι εντός των ημερών, θα έχουν ξεπεραστεί τα τελευταία γραφειοκρατικά εμπόδια και αμέσως μετά θα εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Ο νέος δρόμος θα συνδέει το Γεωργίτσι και τα γύρω χωριά με τον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο- Σπάρτη (μειώνοντας την απόσταση κατά το ήμισυ), θα εξυπηρετήσει τους αγρότες που κατέχουν κτήματα στην περιοχή και θα διευκολύνει την πρόσβαση στο αμφιθέατρο-συνεδριακό κέντρο Σπαντίδου, όπου διενεργούνται εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας.

Το έργο εγκρίθηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και ακολούθησε η απόφαση προέγκρισης διακήρυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την ασφαλτόστρωση 3 χιλιομέτρων, ποσού 259.633,25 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος