Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης

Λόγω κορωνοϊού

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2020 14:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, με αίσθημα ευθύνης και πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του Covid-19, ανακοινώνει ότι αναστέλλει τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Ταϋγέτης για το καλοκαίρι του 2020.

Η απόφαση ελήφθη κατ’ανάγκη στο πλαίσιο των μέτρων που ορίζει η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

«Ας κρατήσουμε όλοι για φέτος στις καρδιές μας τις υπέροχες στιγμές και τις αξέχαστες εμπειρίες που έχουμε ζήσει επί τόσα χρόνια και ας οπλιστούμε με όρεξη και υπομονή για το επόμενο κατασκηνωτικό καλοκαίρι», αναφέρουν οι υπεύθυνοι στην ανακοίνωσή τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών