Δύο άτομα πίσω από διαρρήξεις και κλοπές στο Έλος

Σε πέντε μήνες είχαν «ανοίξει» τέσσερα σπίτια

Τρίτη, 16 Ιούνιος 2020 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο άτομα πίσω από διαρρήξεις και κλοπές στο Έλος

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην περιοχή Έλους Δήμους Ευρώτα. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο άτομα, ένας 39χρονος Ρομά κι ένας 24χρονος (πιθανόν ίδιας φυλής), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από τις 24/12/2019 έως και τις  18/4/2020, είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στην περιοχή Έλους, όπου αφαίρεσαν οικιακά σκεύη, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti