Τα προβλήματα και το μέλλον των επιχειρήσεων σε σύσκεψη στο Γύθειο

Με τη συμμετοχή όλων των επιμελητηρίων της Πελοποννήσου

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 18:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα προβλήματα και το μέλλον των επιχειρήσεων σε σύσκεψη στο Γύθειο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου η 5η συνεδρίαση του  Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο με τη συμμετοχή όλων των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν όλα τα επιμελητήρια και οι τρέχουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα προβλήματα των επιχειρήσεων.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θοδωρή Βερούτη, την περιφερειακή σύμβουλο Λακωνίας, Μαργαρίτα Σπυριδάκου, τον πρόεδρο του 11ου Παραρτήματος ΝΑ Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Κρητικό και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο και διαμορφώθηκαν κοινές θέσεις για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες έθεσαν τις απόψεις τους για τα θέματα, εκφράζοντας και την ικανοποίησή τους από τη διοργάνωση δεσμευόμενοι ταυτόχρονα τη συνέχιση της συνεργασίας για την προώθηση κοινών αιτημάτων και τη δρομολόγηση κοινών δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και στήριξης των επιχειρήσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος