Συνάντηση Μητροπολίτη Μάνης με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 13:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Μητροπολίτη Μάνης με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού

Το Σάββατο 13 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ είχε την ιδιαίτερη χαρά να συναντηθεί με τον νέο Πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, καθηγητή  φιλόλογο και συγγραφέα κ. Νίκο Κούκη.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού όπου εδρεύει στο Παλαιό Ψυχικό, έχει σκοπό την προβολή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής γλώσσας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Μητροπολίτης Μάνης κατά την ενδιαφέρουσα συζήτηση επί θεμάτων ελληνικού πολιτισμού και εν γένει παιδείας, ανέφερε στον αξιόλογο συνομιλητή του, το ζήτημα της αξίας και σημασίας της εκμάθησης των αρχαίων ελληνικών και πρότεινε γενικότερη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεώς του με το εν λόγω ίδρυμα.

Με τη σειρά του ο κ. Κούκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αξιόλογη αυτή συνάντηση, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόταση αυτή και διατύπωσε μερικές σκέψεις για την περαιτέρω συνεργασία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών