Τελέστηκε η παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 09:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τελέστηκε η παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων (ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 12 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης, υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, η καθιερωμένη Ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Μητροπολίτης, απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά και τους γονείς τους, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι η επιτυχία στηρίζεται κυρίως στην εκ Θεού φώτιση των υποψηφίων, την καλή προετοιμασία και την εμπιστοσύνη των παιδιών στις δυνάμεις τους. Ολοκληρώνοντας το λόγο του, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές να έχουν τις κρίσιμες αυτές μέρες ψυχική και σωματική υγεία και τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους κόπους ετών που έχουν καταβάλει, δίνοντας παράλληλα και χαρά στους γονείς τους που τόσο έχουν μοχθήσει για την επιτυχία τους.

Μετά το πέρας της λατρευτικής σύναξης, ο Ποιμενάρχης δώρισε σε κάθε υποψήφιο συμβολικά ως ευλογία, ένα στυλό και μια εικόνα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος