ΔΕΥΑΣ: Τελείωσε η προθεσμία εξόδου των υδρομέτρων στη νόμιμη θέσης τους

Κάλεσμα για εξόφληση λογαριασμών

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 10:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΔΕΥΑΣ: Τελείωσε η προθεσμία εξόδου των υδρομέτρων στη νόμιμη θέσης τους

Με ανακοίνωσή της προς όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δ. Σπάρτης,  η ΔΕΥΑΣ γνωστοποιεί ότι εξέπνευσε η προθεσμία για την επαναφορά των υδρομέτρων στη νόμιμη θέσης τους σε οικίες και άλλες ιδιοκτησίες. Για όσους αμέλησαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις, η ΔΕΥΑΣ επισημαίνει ότι θα προβεί στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και θα χρεώσει τη δαπάνη στον ιδιοκτήτη του υδρομέτρου.

«Ελπίζω και στην δική σας βοήθεια», αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Θέμης Πατσιλίβας, ο οποίος μαζί με τον διευθυντή της Επιχείρησης κ. Ηλία Τρακάκη υπενθυμίζουν ότι «τα χωριά μας (τα περισσότερα) έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Βοηθείστε να εισπραχθούν τα χρήματα από σπίτι σε σπίτι. Σε διαφορετική περίπτωση η ΔΕΥΑΣ θα  διακόψει τις παροχές και θα στείλει τις οφειλές στο Δημόσιο Ταμείο της Εφορίας. Αναρτήστε την ειδοποίηση αυτή στην κοινότητά σας και  κοινοποιήστε το σπίτι–σπίτι».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος