Απάντηση Πατσιλίβα σε Βαλιώτη: «Η ΔΕΥΑΣ έχει συνέχεια»

Σάββατο, 30 Μάιος 2020 10:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντηση Πατσιλίβα σε Βαλιώτη: «Η ΔΕΥΑΣ έχει συνέχεια»

 Θέμα «πατρότητας» των πρόσφατων έργων που ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ (βελτίωση υδροδότησης Σπάρτης, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης ΤΚ Αγίας Ειρήνης και αντιπλημμυρική θωράκιση της Σπάρτης) ανέκυψε μετά την παρέμβαση της παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Βαγγέλη Βαλιώτη. Πρόκειται για «έργα που έχουν ονοματεπώνυμο, και αυτό είναι της προηγούμενης διοίκησης Βαλιώτη και των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΣ (διευθυντή και τεχνικής υπηρεσίας)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνδυασμός του τέως δημάρχου.

Άμεση ήταν η απάντηση του πρόεδρου της ΔΕΥΑΣ Θέμη Πατσιλίβα: «Η ΔΕΥΑ Σπάρτης συνεχίζει να παραμένει με το ίδιο ονοματεπώνυμο, είναι περιουσία του συνόλου των δημοτών.

Η ΔΕΥΑ Σπάρτης έχει συνέχεια στην λειτουργία της και δεν ανήκει στους πολιτικούς διαχειριστές της. Όπως εμείς θα εκτελέσουμε έργα που εντάχθηκαν την προηγούμενη περίοδο του κ. Βαλιώτη έτσι και ο κ. Βαλιώτης εκτέλεσε έργα που εντάχθηκαν από την περίοδο του κ. Αργειτάκου.

Η ΔΕΥΑ Σπάρτης έχει συνέχεια».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών